Topsprekers & experts.

Topsprekers en experts.

Op deze pagina lees je meer over de sprekers en het programma van
Lead with Elegance 2024 in Kasteel de Wittenburg.

Het beloven weer twee onvergetelijke dagen te worden onder leiding van gevestigde en unieke namen op het gebied van mindset, leiderschap, business & communicatie skills, welzijn, netwerken en women empowerment!

Woensdag 17 april

Programma van 12:00 -22:00 uur


Maxime Coesèl

Maxime is ondernemer, spreker en founder van The Glamour Manager.

Meer over Maxime.

Opgegroeid in een gezin van ondernemers in de media- en entertainmentindustrie, was Maxime als kind al betoverd door de wereld van theater, tv, rode lopers, glitter & glamour! Zij heeft ruim 10 jaar gewerkt als eventmanager, deed haar ervaring op bij bedrijven als Stage Entertainment, RTL en Event Department en organiseerden zo’n 200 rode loper events (zoals premières, awardshows & gala’s). Daarnaast produceerde en presenteerde Maxime livestreams en bedrijfsvideo’s en was in item-presentatrice van het RTL-programma ‘Life is Beautiful’.

Maar middenin de Coronacrisis gooide zij het roer om en richtte The Glamour Manager op. Vanuit haar visie ‘échte glamour begint van binnen en straal je uit van buiten’ combineert zij haar passie voor glamour events met het empoweren van zakenvrouwen. Een enorme uitdaging in het Calvinistische Nederland, maar “nee” en “kan niet” staan niet in haar woordenboek en dus laat Maxime zich niet zomaar uit het veld slaan.

De eerste editie van Lead with Elegance in 2023 was een groot succes en in 2024 zullen er meerdere concepten volgen om de Nederlandse vrouw vanuit zelfverzekerdheid, vrouwelijke kracht en trots nóg succesvoller in het leven te laten staan.

Sessie: Opening Elegance & Veerkracht.

Maxime is het gehele event de host en neemt je tijdens de opening mee in haar eerlijke verhaal over ondernemerschap, struggles, veerkracht en “the road to… glamour & elegance!”.


Gina Devee

Bestselling author The Audacity to be Queen & Women’s Empowerment mentor

Meer over Gina.

Gina DeVee is een toonaangevend expert op het gebied van women empowerment met meer dan tien jaar ervaring in het spreken op podia over de hele wereld.
Met haar charismatische, onbeschaamd glamoureuze aanwezigheid en hilarisch, herkenbare verhalen laat Gina vrouwen ervaren hoe het is de ‘queen’ van hun eigen leven te zijn! Dat vrouwen zichzelf dit toestaan en ervoor durven kiezen om ongegeneerd hun droomleven vorm te geven.

Als founder van Divine Living is het haar missie is om vrouwelijke ondernemers en leiders te activeren door middel van inspirerende inhoud, gedurfde zakelijke trainingen en levensveranderende, luxe live-events. Ze staat voor het ownen van vrouwelijke (spirituele) kracht, het creëren van betekenisvolle carrières en pleit ervoor dat vrouwen meer mogen genieten van een elegante, wereldse levensstijl.

Plenaire sessie: Queenhood & new style of Female Leadership

Voor de allereerste keer spreekt deze glamorous powervrouw in Nederland!

Met meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van vrouwen om zich een ‘queen’ te voelen, leert Gina hoe elke gewone vrouw een buitengewone impact kan maken terwijl ze haar vrouwelijkheid verdiept, haar relaties koestert en geniet van een epic lifestyle!

Deze ‘Queenhood mindset’ herdefinieert hoe vrouwen als leiders op het wereldtoneel verschijnen. Gina onthult de communicatie-, delegatie- en self care strategieën die vrouwen empoweren, van CEO’s en executives tot politici en opinieleiders.


Annemarie van Gaal

Ze is dé self-made zakenvrouw & financieel expert van Nederland!

Meer over Annemarie.

Ze is op de eerste plaats een ondernemer in hart en nieren, maar daarnaast ook financieel expert, investeerder, commissaris bij een aantal bedrijven, lid van de Raad van Advies bij DUO en bestuurslid bij Start Foundation. Velen kennen haar van tv-programma’s zoals Dragon’s Den en een Dubbeltje Op Zijn Kant en ze is een veelgevraagd tafelgast bij talkshows, waaronder Op1, Jinek en Goedemorgen Nederland.

Deze powervrouw vertrok eind jaren ’80 als alleenstaande moeder naar Rusland, om daar twee jaar later, haar eigen mediabedrijf op te zetten. Een spannende en avontuurlijke tijd in een land dat in een permanente staat van crisis verkeerde.

Het lukt haar om voet aan de grond te krijgen in Rusland en haar bedrijf Independent Media, groeide uit tot de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland. Met 700 medewerkers gaven ze een twintigtal consumentenbladen, dagbladen en vakbladen uit. In 2000 verkocht Annemarie haar belang in Independent Media en verhuisde terug naar Nederland.

Plenaire sessie: Sterk leiderschap in goede én slechte tijden!

Dit keer gaat Annemarie verder dan je alleen inspireren met haar verhaal.
Tijdens deze interactieve sessie van ruim 1,5 uur ga je met haar aan de slag over het thema sterk leiderschap en veerkracht.

“Who would you be, if you weren’t afraid?”

  • Wat als je niet meer vanuit angst handelt?
  • Wie moet jij als persoon zijn om er sterk uit moeilijke tijden te komen?
  • Hoe leid je je team/bedrijf door een crisis/moeilijke tijden heen?

Wil je maximaal rendement halen uit de sessie? Dan kan je voorafgaand aan het event al werken aan een voorbereidende opdracht.


Annemarie van den Thillart

Mentor van topvrouwen, commissaris bij Rabobank en host “TOPVROUWEN” podcast.

Meer over Annemarie

Ze is mentor van executive vrouwen, commissaris bij een bank, coacht jonge talenten en is host van haar zeer succesvolle eigen podcast ’TOPVROUWEN’.

Deze inspirerende en doorgewinterde topvrouw kent alle kanten van de medaille. Na een lange carrière in de corporate wereld, gooide ze het roer om en begon als ondernemer om vrouwelijke executives met elkaar te verbinden en hen te begeleiden de regie te pakken en behouden over hun carrière en leven. 

Mijn visie op topvrouwen is dat zij zelf regie moeten nemen in hun leven om zichzelf te verstevigen. Door jouw leven te leiden op jouw voorwaarden in plaats van geleefd te worden ontstaat zelfvertrouwen, energie en echt zelfleiderschap. Dat is de echte waarde van een topvrouw. Vrouwelijke leiders die stralen in hun rol!” – Annemarie

Leading Topvrouwen Panel & Diner

Annemarie gaat tijdens Lead with Elegance het Topvrouwen Panel & Diner leiden.

In gesprek met succesvolle corporate executives en ondernemers uit verschillende generaties en met diverse achtergronden gaat zij het hebben over…

✧ Diversiteit, gelijkheid en inclusie

✧ De generaties X, Y en Z en wat kunnen wij van elkaar leren?

✧ Future-proof leadership

Verwacht een panel vol humor, scherpe vragen en enorm mooie inzichten!
Na afloop nemen de panelleden plaats aan het diner om te netwerken met alle aanwezigen.

Leuke twist: elke gang neem je plaats aan tafel bij een ander panellid!


Shenin Lebrun

CEO Hustle & Heart Consultancy, DEI Consultant, Co-founder Maya Creatives

Meer over Shenin

Shenin is geboren en getogen in Amsterdam met Surinaamse roots. Ze is een carrièrementor, ondernemer, spreker, tv-/filmproducent en moeder. Haar carrière begon 17 jaar geleden bij Nike. Het was een droom die uitkwam! Door voor een succesvol multinational te werken, kon ze leren van de besten op het gebied van marketing, storytelling en sales.

Ze beklom de ‘Corporate ladder’ van beginnend assistent tot EMEA-directeur en vestigde zich als leider in het bedrijfsleven. Ze leerde niet te wachten op de perfecte kans en de kracht van de 3 woorden: Just Do It.

Door haar dromen te volgen is ze nu een selfmade zakenvrouw. In 2021 richtte ze Hustle & Heart Consultancy op om onderbelichte professionals, zoals vrouwen, mensen van kleur, leden van de LGBTQ+ community te helpen hun leiderschap kwaliteiten te ontwikkelen en hun dromen te verwezenlijken, en Maya Creatives om de tv-/filmindustrie diverser te maken.

Spreker Topvrouwen panel & diner

Shenin is één van de panelleden tijdens het Topvrouwen panel & diner. Ze gaat met ons in gesprek over onderwerpen zoals diversiteit en inclusie, futureproof leadership en de verschillen en overeenkomsten tussen de verschillende generaties. Vervolgens neemt Shenin plaats aan het diner om met alle vrouwen te netwerken!


Spreker TBA

Binnenkort meer over deze spreker!

Meer over …

Hier komt informatie over de spreker/expert.

Plenaire sessie/workshop

Hier vind je straks meer informatie over de inhoud van de sessie.

Donderdag 18 april

Programma van 09:30 -17:30 uur


Hidde de Vries

Founder Recharge 360, RTL Nieuws columnist & bestselling auteur

Meer over Hidde

Een ondernemer met corporate mindset
Hidde de Vries is spreker, schrijver en ondernemer op het gebied van mental wellbeing en persoonlijke ontwikkeling.
In de 5 jaar voordat hij begon met zijn The Recharge Company, heeft hij bij Google gewerkt, waar hij geleerd heeft hoe bedrijven en werknemers omgaan met vitaliteit en mentale gezondheid.

Hidde is columnist voor RTL Nieuws op het gebied van wellbeing en persoonlijke ontwikkeling en bedenker van het Recharge360-programma.

Hij heeft twee boeken uitgebracht, waarvan zijn laatste, Work Smart Play Smart, meer dan 25.000x is verkocht.

Plenaire sessie: The Recharge Effect

Tijdens zijn sessie gaat Hidde in op het leiden van een bruisend en energieker leven. Nu en in de toekomst. Hij neemt je mee in de impact van het slimmer werken en onderbouwd dit met verschillende wetenschappelijke modellen. Hij vertaalt
cijfers uit de gezondheidszorg naar praktische inzichten en tips die je als deelnemer direct kan toepassen.

Een down-to-earth visie op het verhogen van je energie, samenwerken, veerkrachtiger worden en effectiever worden in de dingen die er echt toe doen.


Xenia Kasper

Top artist manager van o.a. Linda de Mol & auteur diverse romans

Meer over Xenia

Xenia is één van de bekendste artist managers van Nederland en behartigd de belangen van o.a. Linda de Mol en Olcay Gulsen. Ze is van oorsprong Duitse, maar woont en werkt al jarenlang in Nederland.

In de mediawereld staat ze ook wel bekend als de ‘Duitse Herder’, die onvoorwaardelijk haar kroost beschermt en steunt. Hoewel velen haar daarom vrezen, ziet ze het zelf als een compliment.
“Duitse Herders zijn trouw, beschermend en loyaal. Dat is alleen maar positief!”

Daar zijn wij het volledig mee eens! Afgelopen jaar leerden wij haar vooral kennen als de hartelijke powervrouw met een bijzondere expertise en een groot hart voor ‘women supporting women’.

Naast haar werk als manager is Xenia ook auteur en in 2007 debuteerde ze succesvol met 38 ½, 1 man & 2 minnaar, een chicklit over de zussen Andrea en Susa. Het boek kreeg een vervolg en de jaren erop volgden nog vele andere titels, zoals de thrillers Chimaera – moord met twee gezichten (2011), Ongeremd (2012) en Nemesis (2014), waarin we kennismaken met misdaadjournalist Maja, de vrouwelijke versie van Peter R. de Vries. 

Workshop Mediatraining

Mediatraining alleen voor artiesten en BN’ers? Zeker niet!

Het is een belangrijke skill over hoe je jezelf als persoon of bedrijf presenteert naar de buitenwereld. Hoe je belangrijke gesprekken voorbereid, kritische vragen kan beantwoorden en de regie behoudt in een interview, in plaats van je te laten overrompelen.

Binnenkort meer specifieke informatie over deze sessie die Xenia exclusief voor Lead with Elegance zal verzorgen.

Bereid je voor op een pittige sessie, waarin Xenia de deelnemers zonder genade aan de tand zal voelen!


Spreker TBA

Binnenkort meer over deze spreker!

Meer over …

Hier komt informatie over de spreker/expert.

Plenaire sessie/workshop

Hier vind je straks meer informatie over de inhoud van de sessie.